Παίρνει το αεροπλάνο και έρχεται Κύπρο για να υπογράψει και να τεθεί στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας

Παίρνει το αεροπλάνο και έρχεται Κύπρο για να υπογράψει και να τεθεί στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας

Μεταγραφή από Ελλάδα ετοιμάζει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ.  Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αλλά και δημοσίευμα της οπαδικής ιστοσελίδας apoel.net, οι πρωταθλητές Κύπρου αναμένουν την άφιξη του Σάββα Γκέντσογλου, για να τον ντύσουν στα γαλαζοκίτρινα.

Το σχετικό δημοσίευμα της οπαδικής ιστοσελίδας αναφέρει τα εξής:

«Ο Ελλαδίτης Σάββας Γκέντσογλου έρχεται σήμερα για να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο 27χρονος (19 Σεπτεμβρίου γίνεται 28) αμυντικός χαφ αγωνιζόταν από το 2016 στην κροατική Hajduk Split.

Ο Γκέντσογλου έκανε τα πρώτα του βήματα στην Άεκ Αθηνών και το 2012 πήγε Ιταλία για λογαριασμό της Σαμπτόρια. Αγωνίστηκε φουλ με την Λιβόρνο στη Β’ κατηγορία και επέστρεψε στην Σαμπτόρια στην Α’ κατηγορία με λίγα λεπτά συμμετοχής. Επόμενος του σταθμός ήταν η Spezia και την χρονιά 2014-2015 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εργοτέλη. Την επόμενη χρονιά πήγε για λογαριασμό της Μπάρι στην Ιταλία και από εκεί στην Κροατία με γεμάτες χρονιάς στην Split.

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι θεωρείται ετοιμοπόλεμος αφού έκανε προετοιμασία με την ομάδα του».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE