Πέθανε ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέθανε ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ, στα 34 χρόνια του.

O γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο στο Οχάιο, όπου βρισκόταν για συναντήσεις που αφορούσαν την Intralot.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα ΜΜΕ της Ελλάδας, είχε κανονίσει επαγγελματικό γεύμα το μεσημέρι του Σαββάτου (14/7), στο οποίο όμως δεν προσήλθε. Ετσι, τον αναζήτησαν και τον εντόπισαν νεκρό.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ την είδηση γνωστοποίησε το Ίδρυμα Κόκκαλη που σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Ο 34χρονος, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε.

Ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Από την Άγκυρα στη Λευκωσία: Ο Έρχιουρμάν, ο Ερντογάν και το αδιέξοδο του Κυπριακού

Από την Άγκυρα στη Λευκωσία: Ο Έρχιουρμάν, ο Ερντογάν και το αδιέξοδο του Κυπριακού

Ο Τουφάν Ερχιουρμάν πήγε στην Άγκυρα, πήρε γραμμή και επιστρέφει στη Λευκωσία ως εκπρόσωπος του Ερντογάν, όχι ως Τουρκοκύπριος ηγέτης. Το ερώτημα πλέον είναι τι θα πράξει ο Νίκος Χριστοδουλίδης μπροστά σε αυτή τη νέα πρόκληση.