ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 20χρονο για μερικά ευρώ και άλλα 'λάφυρα'

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 20χρονο για μερικά ευρώ και άλλα 'λάφυρα'

Στη σύλληψη 20χρονου κατοίκου Λάρνακας, προχώρησε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (15/7) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε γύρω στις 12.30μ.μ., στην Αστυνομία, από κάτοικο Λάρνακας, σύμφωνα με την οποία μεταξύ των ωρών 8.30μ.μ. του Σαββάτου (14/7) και 12μ.μ, της Κυριακής, άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμά της και έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά και το χρηματικό ποσό των €80.

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή, όπου διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια. Από τις εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 20χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Λίγη ώρα αργότερα ο 20χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη του αδικήματος.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE