Ήρθε Κύπρο για να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση του Μπαλταζάρ!

Ήρθε Κύπρο για να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση του Μπαλταζάρ!

Ο Ελλαδίτης αμυντικός, Σάββας Γκέντζογλου, βρίσκεται ήδη στην Κύπρο για τις τελικές επαφές με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του από τη Χάιντουκ Σπλιτ.

Σημειώνουμε ότι ο Γκέντσογλου έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ, η διοίκηση του οποίου τα έχει βρει και με τη Χάιντουκ και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα στις ιατρικές εξετάσεις, τότε το deal θα ολοκληρωθεί και… με τη βούλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίρνει φανέλα ο Γκέντσογλου – Ποιος αποχωρεί από τον «Αρχάγγελο»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE