ΛΑΡΝΑΚΑ: Τουρκοκύπριος περίμενε κάνναβη μέσω Ταχυδρομείου - Ο έλεγχος που τον 'κάρφωσε'

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τουρκοκύπριος περίμενε κάνναβη μέσω Ταχυδρομείου - Ο έλεγχος που τον 'κάρφωσε'

Ποσότητα κάνναβης πέραν του ενός κιλού, εντόπισε και κατάσχεσε η Αστυνομία, η οποία προχώρησε και στη σύλληψη 54χρονου Τουρκοκύπριου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τα ναρκωτικά έφθασαν στην Κύπρο, μέσω ταχυδρομείου, από την Ολλανδία. Το δέμα κατέληξε στο Ταχυδρομείο Λάρνακας, όπου εντοπίστηκε από τελωνειακούς λειτουργούς και μέλη της ΥΚΑΝ.

Την Τρίτη (17/7), γύρω στις 12.10μ.μ. 54χρονος, μετέβη στο Ταχυδρομείο Λάρνακας για να παραλάβει το συγκεκριμένο δέμα.

Αφού υπέγραψε για την παραλαβή του, το δέμα ελέγχθηκε από τελωνειακό λειτουργό, ο οποίος εντόπισε σε αυτό, δύο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 1032 γραμμαρίων περίπου.

Ο 54χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE