ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε πλωτή δεξαμενή – Συναγερμός στο νέο λιμάνι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε πλωτή δεξαμενή – Συναγερμός στο νέο λιμάνι

Σε συναγερμό τέθηκαν εργαζόμενοι στον χώρο του νέου  λιμανιού Λεμεσού την Τρίτη (17/7).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 13.18 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητη πλωτή δεξαμενή δεμένη καθέλκυσης πλοίων στον μόλο της περιοχής στο χώρο του νέου λιμανιού Λεμεσού.

Η πυρκαγιά ήταν στο δωμάτιο ελέγχου (control room) της δεξαμενής.

Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Μονοβόλικου και Αγίου Ιωάννη με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13.55.

Η πυρκαγιά  φαίνεται να προκλήθηκε λόγω κοπής μετάλλων/σπινθηρισμοί. Η πλωτή δεξαμενή ήταν υπό αποσυναρμολόγηση για πώληση μετάλλων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο ίδιο τραπέζι με τρεις πολιτικές δυνάμεις που μπορεί να έμειναν εκτός Βουλής, αλλά εξακολουθούν να εκπροσωπούν ένα υπολογίσιμο κομμάτι του εκλογικού σώματος, κάθεται σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE