ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε πλωτή δεξαμενή – Συναγερμός στο νέο λιμάνι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε πλωτή δεξαμενή – Συναγερμός στο νέο λιμάνι

Σε συναγερμό τέθηκαν εργαζόμενοι στον χώρο του νέου  λιμανιού Λεμεσού την Τρίτη (17/7).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 13.18 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητη πλωτή δεξαμενή δεμένη καθέλκυσης πλοίων στον μόλο της περιοχής στο χώρο του νέου λιμανιού Λεμεσού.

Η πυρκαγιά ήταν στο δωμάτιο ελέγχου (control room) της δεξαμενής.

Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Μονοβόλικου και Αγίου Ιωάννη με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13.55.

Η πυρκαγιά  φαίνεται να προκλήθηκε λόγω κοπής μετάλλων/σπινθηρισμοί. Η πλωτή δεξαμενή ήταν υπό αποσυναρμολόγηση για πώληση μετάλλων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

Ιστορικό ορόσημο στρατηγικής σημασίας χαρακτηρίστηκε η σημερινή υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) μεταξύ της Κύπρου και του Λιβάνου, το οποίο επισφραγίζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών, ενώ παράλληλα σημειώθηκε ότι οι δύο χώρες απευθύνθηκαν σήμερα από κοινού στην Παγκόσμια Τράπεζα για μελέτη βιωσιμότητας αναφορικά με τη δημιουργία έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Λιβάνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE