ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο Καμμένος στο σώμα μιας ευτραφούς κυρίας – Αδύνατη η υπόθεση κατά των τριών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο Καμμένος στο σώμα μιας ευτραφούς κυρίας – Αδύνατη η υπόθεση κατά των τριών

Φαντάζει δύσκολο να προκύψει θέμα εναντίον των τριών Ελλαδιτών που συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης (19/7) στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.

Όπως μεταδόθηκε, οι τρεις συνελήφθησαν για εξύβριση κατά του Υπουργού Άμυνας της Ελλάδας, Πάνου Καμμένου, μάλλον όμως δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της εξύβρισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι τρεις συλληφθέντες φώναξαν ένα σύνθημα για τη Μακεδονία και αυτό που θεωρήθηκε υβριστικό είναι το περιεχόμενο ενός φυλλαδίου που είχαν στην κατοχή τους.

Το φυλλάδιο, που αφορούσε επίσης στο «Μακεδονικό», τοποθετούσε το κεφάλι του Πάνου Καμμένου στο σώμα μιας ευτραφούς κυρίας.

Ενώ, λοιπόν, θεωρείτο ότι οι τρεις εξύβρισαν τον Υπουργό, αυτό που περιείχε ύβρη ήταν το φυλλάδιο.

Τουτέστιν, χαρακτηρίζεται δύσκολο να δικαιολογηθεί το αδίκημα της εξύβρισης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Σε δύο περιστατικά ανάμματος φωτιάς και πρόκλησης ανησυχίας, ανταποκρίθηκε χθες βράδυ η Αστυνομία, στη Λεμεσό. Σε ένα εξ αυτών, οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με πετροβολισμό, από νεαρά πρόσωπα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο 14χρονοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE