ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο Καμμένος στο σώμα μιας ευτραφούς κυρίας – Αδύνατη η υπόθεση κατά των τριών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο Καμμένος στο σώμα μιας ευτραφούς κυρίας – Αδύνατη η υπόθεση κατά των τριών

Φαντάζει δύσκολο να προκύψει θέμα εναντίον των τριών Ελλαδιτών που συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης (19/7) στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.

Όπως μεταδόθηκε, οι τρεις συνελήφθησαν για εξύβριση κατά του Υπουργού Άμυνας της Ελλάδας, Πάνου Καμμένου, μάλλον όμως δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της εξύβρισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι τρεις συλληφθέντες φώναξαν ένα σύνθημα για τη Μακεδονία και αυτό που θεωρήθηκε υβριστικό είναι το περιεχόμενο ενός φυλλαδίου που είχαν στην κατοχή τους.

Το φυλλάδιο, που αφορούσε επίσης στο «Μακεδονικό», τοποθετούσε το κεφάλι του Πάνου Καμμένου στο σώμα μιας ευτραφούς κυρίας.

Ενώ, λοιπόν, θεωρείτο ότι οι τρεις εξύβρισαν τον Υπουργό, αυτό που περιείχε ύβρη ήταν το φυλλάδιο.

Τουτέστιν, χαρακτηρίζεται δύσκολο να δικαιολογηθεί το αδίκημα της εξύβρισης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE