ΑΝΑΤΡΟΠΗ και έρχεται πρόταση;

ΑΝΑΤΡΟΠΗ και έρχεται πρόταση;

Έξι εκατομμύρια ευρώ είχε ειπωθεί πως πρόσφερε η Ουντινέζε στην ΑΕΚ για να αποκτήσει τον Βασίλη Μπάρκα, ωστόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης αρνήθηκε την πρόταση για τον Έλληνα τερματοφύλακα, λέγοντας πως τιμή εκκίνησης είναι τα δέκα… χαρτιά.

Έκοψε τη φόρα στους Ιταλούς ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, ωστόσο τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει νέα φημολογία για άλλον ιταλικό σύλλογο που ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Ο λόγος για τη Ρόμα, η οποία πούλησε τον Άλισον στη Λίβερπουλ και αναζητεί τον αντικαταστάτη του. Ορισμένα δημοσιεύματα θέλουν τους Ρωμαίους να έχουν μέσα στη λίστα τους και τον Βασίλη Μπάρκα, τον οποίο έχουν παρακολουθήσει και είναι εντυπωσιασμένοι.

Τώρα αν είναι διατεθειμένοι να… σκάσουν δέκα εκατομμύρια, δεν είναι σίγουρο. Αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει προσέγγιση προς την Ένωση από τη Ρόμα προκειμένου να δουν τις προθέσεις της, αν δεν καταφέρουν να πάρουν κάποιον από τους τερματοφύλακες που βρίσκονται ψηλά στη λίστα τους.

Πηγή: www.pagenews.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλίας Μυριάνθους στο «T»: «Με την άρνηση να μου δοθεί το μητρώο των μελών της ΕΔΕΚ, παραχαράσσεται η δημοκρατική»-«Αγωνιώ για το μέλλον και την ενότητα του κόμματος»

Ηλίας Μυριάνθους στο «T»: «Με την άρνηση να μου δοθεί το μητρώο των μελών της ΕΔΕΚ, παραχαράσσεται η δημοκρατική»-«Αγωνιώ για το μέλλον και την ενότητα του κόμματος»

Ο βουλευτής της ΕΔΕΚ και υποψήφιος για την προεδρίας του κόμματος, μιλά στο «Τ» για την απόφασή του, να θέσει τον εαυτό του στη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών, μια υποψηφιότητα η οποία στόχο έχει την ενότητα στο κόμμα και την επιστροφή όσων έχουν διαγραφεί ή αποστασιοποιηθεί από την ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE