ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟΕΛ για την κάρτα φιλάθλου (Τι είπε για Φλόρα και μεταγραφές)

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟΕΛ για την κάρτα φιλάθλου (Τι είπε για Φλόρα και μεταγραφές)

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον Άστρα 92.8.

Όσα είπε:

Το σχόλιο του για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα… “Είναι δυστυχώς ένα σύνηθες φαινόμενο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα. Ως ΑΠΟΕΛ το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες ενέργειες για να βοηθήσουμε τον κόσμο” 

Για το πρώτο αγώνα με την Φλόρα… “Ελπίζουμε να ανατρέψουμε το αρνητικό κλίμα. Η ομάδα προετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα με την Φλόρα. Έχουμε δύο προπονήσεις μέχρι το παιχνίδι. Μοναδικός μας προσανατολισμός είναι ένα αποτέλεσμα που θα είναι πραγματική βάση πρόκρισης για τον επόμενο γύρο”

Αν μπορεί το ΑΠΟΕΛ να σκέφτεται τον επόμενο γύρο… “Σε καμιά περίπτωση δεν σκεφτόμαστε τον επόμενο γύρο. Δεν έγινε αυτό ούτε στο πρώτο παιχνίδι με την Σούντουβα. Αυτό που κυρίως  μας στοίχησε είναι η ανετοιμότητα. Σκεφτόμαστε μόνο την Φλόρα” 

**“Το θέμα των μεταγραφών είναι ένα ανοικτό θέμα και θα μείνει ανοικτό μέχρι τις 31 Αυγούστου. Θα πρέπει να δείξουμε υπομονή, υπάρχει ένα πλάνο” 

Για την κάρτα φιλάθλου… “Όταν κλείναμε τα ραντεβού για να μιλήσουμε, είχα ενημερώσει ότι βρέθηκα σε μια συνάντηση. Πήγαμε εκεί όλες σχεδόν οι ομάδες του πρωταθλήματος και είχαμε μια μεγάλη συζήτηση. Ο ΑΠΟΕΛ εξέφρασε την θέση ότι η απόφαση του ΚΟΑ να εφαρμοστεί η κάρτα φιλάθλου άμεσα δεν ήταν και η ορθότερη. Θα μπορούσε να δοθεί μια περίοδος όπου θα μπορούσε να ειπωθεί πως η κάρτα είναι υποχρεωτική. Μας ανησυχεί ιδιαίτερα ότι θα προκύψουν διάφορα διαδικαστικά και πρακτικά προβλήματα. Έχει επιφυλαχτεί ο ΚΟΑ να μας απαντήσει στα ερωτήματα που έχουν τεθεί”

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top