ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Να σταθούμε όλοι αλληλέγγυοι δίπλα στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό»

«Να σταθούμε όλοι αλληλέγγυοι δίπλα στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Ομόνοιας, καλεί τους οπαδούς του «τριφυλλιού, αλλά και όλο το φίλαθλο κοινό της Κύπρου, να ανταποκριθεί και να στηρίξει τις προσπάθειες που γίνονται για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό την αποστολή τους στην Ελλάδα.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή τα τραγικά γεγονότα που καθηλωμένοι παρακολουθούμε να διαδραματίζονται στην Ελλάδα, ως ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε αλληλέγγυοι δίπλα στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό που για ακόμα μια φορά βιώνει τις εφιαλτικές συνέπειες της πύρινης λαίλαπας.

Καλούμε λοιπόν όλα τα μέλη, φίλους και υποστηρικτές της ομάδας μας, αλλά και όλο το φίλαθλο κοινό της Κύπρου, να ανταποκριθεί και να στηρίξει τις προσπάθειες που γίνονται για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό την αποστολή τους στην Ελλάδα.

Οι φίλοι μας μπορούν να μαζέψουν τα είδη πρώτης ανάγκης και να τα μεταφέρουν στο Fan Club της Λακατάμιας, όπου έχει ήδη αρχίσει η συλλογή, και θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή 27/07.

Ταυτόχρονα συγχαίρουμε όλα τα αθλητικά σωματεία, φορείς και οργανώσεις, που έχουν ήδη ανταποκριθεί και παράλληλα καλούμε όσους δεν το έπραξαν ακόμη, να το πράξουν το συντομότερο.

Τέλος, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top