ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Η θάλασσα ξεβράζει προσωπικά αντικείμενα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Η θάλασσα ξεβράζει προσωπικά αντικείμενα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την ανείπωτη τραγωδία που συντελέστηκε στην περιοχή αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την επόμενη μέρα των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν την Ανατολική Αττική.

Η θάλασσα ξεβράζει προσωπικά αντικείμενα αυτών που σε μια ύστατη προσπάθεια να σωθούν, έπεσαν στο νερό και άρχισαν να κολυμπούν, ελπίζοντας ότι θα τους βρει κάποιο πλεούμενο για να τους σώσει.

Οι εικόνες μαρτυρούν ότι εκεί το προηγούμενο βράδυ δεκάδες άνθρωποι βρήκαν καταφύγιο.

Παπούτσια, σαγιονάρες, ρούχα πορτοφόλια, είναι μόνο μερικά από αυτά που βρέθηκαν στην ακροθαλασσιά, στα βότσαλα για να θυμίζουν την καταστροφή που έζησαν οι περιοχές στο Μάτι και τη Ραφήνα.

in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί δημοσίως να αποφεύγει κάθε συζήτηση που αφορά τις προεδρικές εκλογές του 2028, ωστόσο στο Προεδρικό γνωρίζουν καλά ότι η πολιτική συγκυρία εξελίσσεται ευνοϊκά για τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE