ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Η θάλασσα ξεβράζει προσωπικά αντικείμενα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Η θάλασσα ξεβράζει προσωπικά αντικείμενα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την ανείπωτη τραγωδία που συντελέστηκε στην περιοχή αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την επόμενη μέρα των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν την Ανατολική Αττική.

Η θάλασσα ξεβράζει προσωπικά αντικείμενα αυτών που σε μια ύστατη προσπάθεια να σωθούν, έπεσαν στο νερό και άρχισαν να κολυμπούν, ελπίζοντας ότι θα τους βρει κάποιο πλεούμενο για να τους σώσει.

Οι εικόνες μαρτυρούν ότι εκεί το προηγούμενο βράδυ δεκάδες άνθρωποι βρήκαν καταφύγιο.

Παπούτσια, σαγιονάρες, ρούχα πορτοφόλια, είναι μόνο μερικά από αυτά που βρέθηκαν στην ακροθαλασσιά, στα βότσαλα για να θυμίζουν την καταστροφή που έζησαν οι περιοχές στο Μάτι και τη Ραφήνα.

in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Αβέρωφ Νεοφύτου - «Δεν θα προδώσω ποτέ την παράταξή μου» - Ζητά άρση ενεργειακών κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Live: Αβέρωφ Νεοφύτου - «Δεν θα προδώσω ποτέ την παράταξή μου» - Ζητά άρση ενεργειακών κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Δημοσιογραφική διάσκεψη παραχώρησε ο Αβέρωφ Νεοφύτου. Στη διάσκεψη, ο Αβέρωφ Νεοφύτου προειδοποίησε για τη συνεχιζόμενη ακρίβεια, επισημαίνοντας ότι η Κύπρος κατέγραψε τον υψηλότερο πληθωρισμό σε ολόκληρη την Ευρώπη κατά τους τελευταίους δύο μήνες. Το ThemaOnline βρέθηκε στο πολιτικό γραφείο και σας μεταφέρει την εξέλιξή της. 

BEST OF TOTHEMAONLINE