ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας οι Κύπριοι νοσηλευτές

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας οι Κύπριοι νοσηλευτές

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Κλάδων Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού και Ψυχικής Υγείας, έθεσαν στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου τα μέλη τους, στην περίπτωση που υπάρξει ανάγκη, για βοήθεια των πληγέντων Ελλήνων.

Σε αποψινή ανακοίνωσή τους, τα ΔΣ των Κλάδων Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού και Ψυχικής Υγείας εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στη Ελληνική Πολιτεία και ιδιαίτερα στους οικείους των αδικοχαμένων.

Επίσης, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους σε όσους έχουν πληγεί από το αναπάντεχο συμβάν που έχει πλήξει την Ελλάδα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE