ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναχωρεί για τη Βοσνία με γεμάτο «οπλοστάσιο» – τα… διλήμματα του Σωφρόνη

Αναχωρεί για τη Βοσνία με γεμάτο «οπλοστάσιο» – τα… διλήμματα του Σωφρόνη

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (25/07), η αποστολή του Απόλλωνα θα αναχωρήσει για το Σαράγεβο της Βοσνίας, εκεί όπου η Λεμεσιανή ομάδα θα επιδιώξει το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στη Ζελέζνιτσαρ του Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς, να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στον Γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει αρκετά διλήμματα όσον αφορά στον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας του Απόλλωνα στον πρώτο αγώνα με τους Βόσνιους, αφού έχει αυξημένες επιλογές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Στούμπρας.

Συγκεκριμένα, υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σουμά (αριστερός μπακ) και Περέιρα (μπορεί να παίξει και δεκάρι και εξτρέμ) που αποκτήθηκαν πρόσφατα, ενώ θα είναι σαφώς πιο έτοιμοι μετά τους τραυματισμούς τους, οι Μάγκλιτσα και Ζελάγια.

Αν θεωρήσουμε «δεδομένους» στο αρχικό σχήμα τους Βάλε, Πέδρο, Ρομπέρζ, Γιούστε, Σακέτι, Κυριάκου και Παπουλή, από εκεί και πέρα, όλα παίζονται.

Φαβορί βέβαια για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Βασιλείου, ενώ για την κορυφή της επίθεσης αναμένεται να αγωνιστεί ένας εκ των Ζελάγια-Μάγκλιτσα, χωρίς να αποκλείεται η επιλογή του Σκέμπρι.

Αν ο Απόλλωνας αγωνιστεί με 4-2-3-1, δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ξανά ο Παπουλής σε ρόλο επιτελικού μέσου, ενώ για τα άκρα της επίθεσης, υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι.

Γενικά, ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει πληθώρα ποιοτικών επιλογών και αυτό ασφαλώς του προκαλεί έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» που θα ζήλευε κάθε προπονητής!

Θυμίζουμε την αποστολή που ανακοίνωσε ο Κύπριος τεχνικός το απόγευμα της Τρίτης (24/07): Μπρούνο Βάλε, Εστέμπαν Σακέτι, Μάριος Στυλιανού, Ιωάννης Πίττας, Χαράλαμπος Κυριάκου, Πέτρος Ψύχας, Τάσος Κίσσας, Λεωνίδας Κυριάκου, Έκτορ Γιούστε, Μιχάλης Παπαστυλιανού, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Αντρέας Καρώ, Σάσα Μάρκοβιτς, Ζοάο Πέδρο, Γιώργος Βασιλείου, Άντον Μάγκλιτσα, Λούκα Πολίτσι, Αντρέ Σκέμπρι, Αντριάν Σαρδινέρο, Φώτης Παπουλής, Ρίτσαρντ Σουμά, Φακούντο Περέιρα, Εμίλιο Ζελάγια.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Μπρου.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ThemaSports πετάει για Βοσνία μαζί με τον Απόλλωνα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top