ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καθάρισε» τη Σούντουβα ο Αστέρας, σοκ για Λέγκια, προβάδισμα πρόκρισης για Σκεντίγια και Μάλμε

«Καθάρισε» τη Σούντουβα ο Αστέρας, σοκ για Λέγκια, προβάδισμα πρόκρισης για Σκεντίγια και Μάλμε

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε πολύ εύκολα με σκορ 3-0 της Σουντούβα Μαριγιάμπολε στο «Μαρακανά» του Βελιγραδίου και εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση στον Γ΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πρωταθλητές Λιθουανίας είχαν κάνει την έκπληξη αποκλείοντας τον ΑΠΟΕΛ στον προηγούμενο γύρο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο απόψε δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι στους «μπαρουτοκαπνισμένους» και ανώτερους ποιοτικά Σέρβους του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, τα τέρματα των οποίων σημείωσαν ο Ολλανδός επιθετικός Λορέντζο Εμπεσίλιο (23′) και ο 22χρονος στράικερ Νεμάνια Ράντονιτς (35′, 58′).

Η αναμέτρηση του Βελιγραδίου ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στην μνήμη των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν την Ελλάδα.

Σπουδαίο διπλό στην Πολωνία από τη Σπαρτάκ Τρνάβα!

H Σπαρτάκ Τρνάβα έκανε μια αρκετά μεγάλη έκπληξη στην Πολωνία, επικρατώντας με 2-0 της Λέγκια Βαρσοβίας, του θεωρητικά φαβορί στο μεταξύ τους ζευγάρι.

Τα τέρματα της σπουδαίας εκτός έδρας νίκης των Σλοβάκων, οι οποίοι την σεζόν 1968-69 είχαν φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών αποκλείοντας την ΑΕΚ, σημείωσαν ο Έρικ Γκρέντελ στο 16′ και ο Γιαν Βλάσκο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης, με τους πρωταθλητές Πολωνίας του Κροάτη προπονητή Ντιν Κλάφουριτς να… τρέχουν και να μην φτάνουν ενόψει του επαναληπτικού, προκειμένου να μην αποκλειστούν πολύ νωρίς από μια διοργάνωση στην οποία είχαν θέσει στόχο την παρουσία τους στους ομίλους.

Συνεχίζεται το όνειρο της Σκεντίγια!

Το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει ζωντανό για την Σκεντίγια, καθώς επικράτησε της Σερίφ Τιρασπόλ εντός έδρας (1-0).

To τέρμα το οποίο έκρινε την αποψινή αναμέτρηση υπέρ της πρωταθλήτριας Σκοπίων σημείωσε στο 24ο λεπτό ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της, ο 31χρονος διεθνής επιθετικός Μπεσάρτ Ιμπραΐμι, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης από τον Δανο διαιτητή Μαντς Κρίστοφερ Κριστόφερσεν και τον επαναληπτικό της Μολδαβίας την ερχόμενη Τετάρτη να καθορίζει ποια ομάδα θα πέσει στις δαγκάνες τις ισχυρής Σάλτσμπουργκ, παραμένοντας πάντως στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Διπλό στη Ρουμανία και φαβορί για την πρόκριση!

Η Μάλμε από την Σουηδία επικράτησε με σκορ 1-0 της Κλουζ μέσα στην Ρουμανία και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

To τέρμα που έκρινε την αποψινή αναμέτρηση στο «Stadionul Dr. Constantin Rădulescu» υπέρ της πιο έμπειρης Μάλμε σημείωσε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Σέρχιο Κάρλος Στράντμπεργκ, ενώ ο Ισλανδός διεθνής πρώην εξτρέμ της ΑΕΚ, Άρνορ Τρίστασον, αγωνίστηκε για 89 λεπτά, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει στο 55′, αλλά σε κάθε περίπτωση βοήθησε σημαντικά την ομάδα του να «αποδράσει» με τη νίκη από την έδρα της Κλουζ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top