Κάλεσε τις εκπαιδευτικές οργανώσεις σε ανοικτό διάλογο ο Αναστασιάδης

Κάλεσε τις εκπαιδευτικές οργανώσεις σε ανοικτό διάλογο ο Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης έχει καλέσει σε σύσκεψη τους συνδικαλιστικούς φορείς της δημόσιας εκπαίδευσης, την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018, στις 10:30π.μ.

Αυτό ανέφερε σε γραπτή δήλωση του, ο Κυβερνητικός Εκπροσώπος αναφορικά με σύγκληση σύσκεψης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την Παιδεία

Είναι μια πρόσκληση σε ελεύθερο και ανοικτό διάλογο, χωρίς ημερήσια διάταξη, με αντικείμενο τον εξορθολογισμό και την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των όρων που διατίθενται στη δημόσια εκπαίδευση.

Στόχος είναι η βελτίωση της παιδαγωγικής λειτουργίας και των μαθησιακών αποτελεσμάτων του δημοσίου σχολείου, προς όφελος των παιδιών και των νέων μας, όπως και ευρύτερα της κοινωνίας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.