Κάλεσε τις εκπαιδευτικές οργανώσεις σε ανοικτό διάλογο ο Αναστασιάδης

Κάλεσε τις εκπαιδευτικές οργανώσεις σε ανοικτό διάλογο ο Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης έχει καλέσει σε σύσκεψη τους συνδικαλιστικούς φορείς της δημόσιας εκπαίδευσης, την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018, στις 10:30π.μ.

Αυτό ανέφερε σε γραπτή δήλωση του, ο Κυβερνητικός Εκπροσώπος αναφορικά με σύγκληση σύσκεψης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την Παιδεία

Είναι μια πρόσκληση σε ελεύθερο και ανοικτό διάλογο, χωρίς ημερήσια διάταξη, με αντικείμενο τον εξορθολογισμό και την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των όρων που διατίθενται στη δημόσια εκπαίδευση.

Στόχος είναι η βελτίωση της παιδαγωγικής λειτουργίας και των μαθησιακών αποτελεσμάτων του δημοσίου σχολείου, προς όφελος των παιδιών και των νέων μας, όπως και ευρύτερα της κοινωνίας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Με μια απαιτητική νομοθετική ατζέντα βρίσκεται αντιμέτωπη η νέα Βουλή από Σεπτέμβριο. Στο τραπέζι βρίσκονται ήδη σημαντικά νομοσχέδια και προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν μετά τις εκλογές του Μαΐου, ενώ παράλληλα το νέο Κοινοβούλιο έχει να διαχειριστεί μια σειρά από σημαντικές εκκρεμότητες που μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE