ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Κινδύνεψαν οδηγοί και πεζοί' - Κατάπιαν τα ναρκωτικά οι ύποπτοι που καταδιώχθηκαν από τον Αστ. Διευθυντή Λευκωσίας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Κινδύνεψαν οδηγοί και πεζοί' - Κατάπιαν τα ναρκωτικά οι ύποπτοι που καταδιώχθηκαν από τον Αστ. Διευθυντή Λευκωσίας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σκηνές φαρ ουεστ εκτυλίχθηκαν τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (26/07) στην δυτική Λεμεσό.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 05:30 το πρωί της Πέμπτης (26/04) όταν ο αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, Νίκος Σοφοκλέους, μαζί με τον άλλο μέλος της Αστυνομίας, αντιλήφθηκαν όχημα να κινείται ύποπτα στην περιοχή Ομονοίας.

Στον εν λόγω όχημα έγινε σήμα να σταματήσει, όμως ο οδηγός αντί να συμμορφωθεί πάτησε γκάζι. Τότε ξεκίνησε και η καταδίωξη.

Όπως μας αναφέρθηκε, για μισή ώρα ο αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, Νίκος Σοφοκλέους, μαζί με άλλα περιπολικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, καταδίωκαν το συγκεκριμένο όχημα.

Αστυνομική πηγή, μας ανέφερε πως από την καταδίωξη κινδύνεψαν οδηγοί και πεζοί, καθώς το ύποπτο όχημα οδηγείτο αλόγιστα και επικίνδυνα.

Μετά από λίγη ώρα, οι αστυνομικοί πυροβόλησαν εναντίον του οχήματος. Οι ύποπτοι αφού πρώτα συγκρούστηκαν με περιπολικό, εν συνεχεία ακινητοποιήθηκαν σε χωράφι σε περιοχή του Τραχωνίου.

Εκεί, λόγω του ότι η περιοχή εμπίπτει στην αρμοδιότητα των Βρετανικών Βάσεων, μέλη της μετέβησαν στο σημείο, οπου προχωρήσαν στην σύλληψη των δυο προσώπων, σε  συνεργασία με την Κυπριακή Αστυνομία.

Το ThemaOnline βρέθηκε στο σημείο όπου ακινητοποιήθηκε το καταδιωκόμενο όχημα.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες της ιστοσελίδας μας, ο ένας εκ των συλληφθέντων οδηγείται από μέλος του SBA στο όχημα του να αναγνωρίσει τα αντικείμενα του.

Στο όχημα εντοπίστηκαν, ενα πτυσσόμενο ρόπαλο, ένα μαχαίρι και διάφορα άλλα ύποπτα αντικείμενα.

Οι δυο συλληφθέντες ηλικίας 29 και 35 ετών, αντίστοιχα, ανακρινόμενοι από τους ανακριτές των Βρετανικών Βάσεων, ανέφεραν πως ήθελαν να αποφύγουν τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, καθώς είχαν κατοχή τους ναρκωτικές ουσίες.

Όπως ισχυρίστηκαν, κατάπιαν τις ναρκωτικες ουσίες για να μην τις εντοπίσουν οι αστυνομικοί.

Το περιστατικό θα εξεταστεί από τις Βρετανικές Βάσεις και ακολούθως τα δυο πρόσωπα θα παραδοθούν στην Κυπριακή Αστυνομία.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top