Στη Βουλή ο κρατικός προϋπολογισμός του 2027 - Τι προβλέπει για ανάπτυξη, χρέος και πληθωρισμό
Τον προϋπολογισμό του κράτους για το 2027, παρουσιάζει σήμερα στην κοινοβουλευτική επιτροπή Οικονομικών, ο υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός.

Οι εθελοντές μαζί με προσωπικό της Τράπεζας Κύπρου παραδίνουν στους πυροπαθείς των φονικών πυρκαγιών της Αττικής, φάρμακα και ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό που έχει συλλεχθεί στην Κύπρου.
Η ανάρτηση του οργανισμού στο Facebook:
«Εθελοντές αιμοδότες του Reaction, μέλη του προσωπικού της Τράπεζας Κύπρου και του προσωπικού της Cobalt (χορηγός των αεροπορικών εισιτηρίων), έφτασαν στην Ελλάδα για να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος Κύπρου στην Ελλάδα. Κατά το ίδιο ταξίδι-αστραπή, θα παραδοθούν φάρμακα και ιατροφαρμακευτικός εξοπλισμός που έχει συλλεγεί στην Κύπρο, στις αρμόδιες Αρχές. Bank of Cyprus Cobalt Aero #SupportGreece».





Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




