ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιβλήθηκε ποινή στο ‘τέρας’ που βίαζε κατ' επανάληψη ανήλικη με νοητική υστέρηση

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιβλήθηκε ποινή στο ‘τέρας’ που βίαζε κατ' επανάληψη ανήλικη με νοητική υστέρηση

Ποινή φυλάκισης 8 χρόνων επέβαλε την Παρασκευή 27/07, το Μόνιμο Κακουργιοδικείου Λάρνακας σε 40χρονο ο οποίος  βίαζε επανειλημμένα την ανήλικη θετή του κόρη, η οποία πάσχει από νοητική υστέρηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης όπως παρουσιάστηκαν στο Μονίμου Κακουργιοδικείο Λάρνακας, ο 40χρονος από την Λευκωσία, βίασε σε 10 περιπτώσεις την θετή του κόρη.

Οι βιασμοί διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουνίου του 2015 και Αυγούστου του 2016.

Το δικαστήριο έλαβε υπόψη του ότι, ο 40χρονος γνώριζε την διανοητική κατάσταση της ανήλικης, ότι δηλαδή πάσχει από νοητική υστέρηση.

Να σημειωθεί πως το θύμα τότε ήταν σε ηλικία 14 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE