ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιβλήθηκε ποινή στο ‘τέρας’ που βίαζε κατ' επανάληψη ανήλικη με νοητική υστέρηση

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιβλήθηκε ποινή στο ‘τέρας’ που βίαζε κατ' επανάληψη ανήλικη με νοητική υστέρηση

Ποινή φυλάκισης 8 χρόνων επέβαλε την Παρασκευή 27/07, το Μόνιμο Κακουργιοδικείου Λάρνακας σε 40χρονο ο οποίος  βίαζε επανειλημμένα την ανήλικη θετή του κόρη, η οποία πάσχει από νοητική υστέρηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης όπως παρουσιάστηκαν στο Μονίμου Κακουργιοδικείο Λάρνακας, ο 40χρονος από την Λευκωσία, βίασε σε 10 περιπτώσεις την θετή του κόρη.

Οι βιασμοί διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουνίου του 2015 και Αυγούστου του 2016.

Το δικαστήριο έλαβε υπόψη του ότι, ο 40χρονος γνώριζε την διανοητική κατάσταση της ανήλικης, ότι δηλαδή πάσχει από νοητική υστέρηση.

Να σημειωθεί πως το θύμα τότε ήταν σε ηλικία 14 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE