ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιβλήθηκε ποινή στο ‘τέρας’ που βίαζε κατ' επανάληψη ανήλικη με νοητική υστέρηση

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιβλήθηκε ποινή στο ‘τέρας’ που βίαζε κατ' επανάληψη ανήλικη με νοητική υστέρηση

Ποινή φυλάκισης 8 χρόνων επέβαλε την Παρασκευή 27/07, το Μόνιμο Κακουργιοδικείου Λάρνακας σε 40χρονο ο οποίος  βίαζε επανειλημμένα την ανήλικη θετή του κόρη, η οποία πάσχει από νοητική υστέρηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης όπως παρουσιάστηκαν στο Μονίμου Κακουργιοδικείο Λάρνακας, ο 40χρονος από την Λευκωσία, βίασε σε 10 περιπτώσεις την θετή του κόρη.

Οι βιασμοί διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουνίου του 2015 και Αυγούστου του 2016.

Το δικαστήριο έλαβε υπόψη του ότι, ο 40χρονος γνώριζε την διανοητική κατάσταση της ανήλικης, ότι δηλαδή πάσχει από νοητική υστέρηση.

Να σημειωθεί πως το θύμα τότε ήταν σε ηλικία 14 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE