Νέο… «ΦΑΡΜΑΚΙ» για Κρισμάρεβιτς! Στο ναδίρ η ψυχολογία ενόψει Απόλλων

Νέο… «ΦΑΡΜΑΚΙ» για Κρισμάρεβιτς! Στο ναδίρ η ψυχολογία ενόψει Απόλλων

Το πικρό ποτήρι της ήττας γεύτηκε για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες ο Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς, αφού η Ζελέζνιτσαρ έχασε το βράδυ της Κυριακής (29/07) από τη Σέλικ Ζένιτσα με 1-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Το νικητήριο γκολ σημειώθηκε στο 83΄ από τον Ντέντιτς και παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων στα εναπομείναντα λεπτά για να φτάσουν στην ισοφάριση, το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Έτσι, η χαμηλής δυναμικότητας ομάδα της Ζελέζνιτσαρ, θα έρθει στην Κύπρο με τη ψυχολογία στο… ναδίρ, αναζητώντας ουσιαστικά ένα ποδοσφαιρικό «θαύμα» στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (02/08).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 17χρονος μοτοσικλετιστής - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 17χρονος μοτοσικλετιστής - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Ο 17χρονος MARIO GABRIEL, από τη Ρουμανία, υπέκυψε σήμερα το πρωί στα τραύματά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE