Νέο… «ΦΑΡΜΑΚΙ» για Κρισμάρεβιτς! Στο ναδίρ η ψυχολογία ενόψει Απόλλων

Νέο… «ΦΑΡΜΑΚΙ» για Κρισμάρεβιτς! Στο ναδίρ η ψυχολογία ενόψει Απόλλων

Το πικρό ποτήρι της ήττας γεύτηκε για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες ο Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς, αφού η Ζελέζνιτσαρ έχασε το βράδυ της Κυριακής (29/07) από τη Σέλικ Ζένιτσα με 1-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Το νικητήριο γκολ σημειώθηκε στο 83΄ από τον Ντέντιτς και παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων στα εναπομείναντα λεπτά για να φτάσουν στην ισοφάριση, το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Έτσι, η χαμηλής δυναμικότητας ομάδα της Ζελέζνιτσαρ, θα έρθει στην Κύπρο με τη ψυχολογία στο… ναδίρ, αναζητώντας ουσιαστικά ένα ποδοσφαιρικό «θαύμα» στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (02/08).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE