Νέο… «ΦΑΡΜΑΚΙ» για Κρισμάρεβιτς! Στο ναδίρ η ψυχολογία ενόψει Απόλλων

Νέο… «ΦΑΡΜΑΚΙ» για Κρισμάρεβιτς! Στο ναδίρ η ψυχολογία ενόψει Απόλλων

Το πικρό ποτήρι της ήττας γεύτηκε για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες ο Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς, αφού η Ζελέζνιτσαρ έχασε το βράδυ της Κυριακής (29/07) από τη Σέλικ Ζένιτσα με 1-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Το νικητήριο γκολ σημειώθηκε στο 83΄ από τον Ντέντιτς και παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων στα εναπομείναντα λεπτά για να φτάσουν στην ισοφάριση, το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Έτσι, η χαμηλής δυναμικότητας ομάδα της Ζελέζνιτσαρ, θα έρθει στην Κύπρο με τη ψυχολογία στο… ναδίρ, αναζητώντας ουσιαστικά ένα ποδοσφαιρικό «θαύμα» στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (02/08).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE