ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το…τελείωσε μόνος του ο Κρισμάρεβιτς και ΔΕΝ έρχεται Κύπρο!

Το…τελείωσε μόνος του ο Κρισμάρεβιτς και ΔΕΝ έρχεται Κύπρο!

Παρελθόν από τον πάγκο της Ζελέσνιτσαρ αποτελεί ο Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς. Μετά την ήττα από τον Απόλλωνα και τα συνεχές κακά αποτελέσματα ήταν επόμενο να μην προλάβει να έρθει στην χώρα μας.

Ούτος η άλλος ήταν επόμενο το γράψαμε…

Ο Σέρβος τεχνικός παραιτήθηκε από μόνος του και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του στον δύσκολο επαναληπτικό αγώνα του ΓΣΠ κόντρα στον Απόλλωνα.

Δείτε απόσπασμα από τα λόγια του:

“Κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για την χθεσινή ήττα. Νομίζω ότι πάντα ο πιο υπεύθυνος είναι ο προπονητής, αυτός είναι ο πρώτος λόγος που πήρα αυτή την απόφαση. Ο δεύτερος λόγος με λίγα λόγια είναι γιατί βρισκόμαστε σε μεγάλη απόκληση στις επιθυμίες και φιλοδοξίες μας σε σχέση με αυτά που έχουμε. Λέω ξανά ότι δεν έκανα τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ομάδα έπρεπε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ξέροντας πως είναι αυτό το πρωτάθλημα, αυτό δεν είναι εύκολο, έχουμε μερικούς πολύ καλά οργανωμένους αντιπάλους απέναντι μας. Εκφράζω τον σεβασμό μου στον πρόεδρο και τους φιλάθλους που δικαιολογημένα έχουν απαιτήσεις από αυτή την ομάδα. Θα ήμουν υποκριτής αν έλεγα ότι η Ζελέζνιτσαρ δεν είναι μεγάλος σύλλογος. Σε αυτό το στάδιο όταν έρχεται η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει να κερδίσει, γιατί είναι μεγάλος σύλλογος.

Δεν είχα ούτε τις παραμικρές εκστασιές, υπήρξε μια μικρή λεκτική διαμάχη. Ίσως η πράξη μου θα φαίνεται δειλή, αλλά νομίζω ότι ο πρόεδρος είναι ένας τίμιος άνθρωπος. Δεν γνώρισα έναν άνθρωπο που αγαπά τόσο πολύ τον σύλλογό του όσο αυτός και θα ήταν άδικο να μου δώσει κάποιες ψευδαισθήσεις από την πλευρά μου. Θέλω πάντα τα καλύτερα για αυτή την ομάδα, η Ζελέζνιτσαρ θα είναι ο σύλλογος μου μετά την Παρτιζάν”.

“Η απόφαση μου αυτή δεν συνδέεται με κάποια πίεση. Ποτέ δεν είχα πίεση από τον πρόεδρο. Νομίζω ότι τα παιδιά των ακαδημιών είναι το μέλλον. Οι αμφιλεγόμενες ιστορίες για τον Šabanadović υποτίθεται ότι είναι ένα έργο συλλόγου, όλοι έπαιξαν, όλοι είχαν πιθανότητες. Δεν δέχθηκα καμία πίεση για να παραιτηθώ, ο πρόεδρος δεν δέχτηκε την παραίτησή μου και επέμεινε να παραμείνω”.’

Σφίγγει ο κλοιός για Μπόμπαν…

Θα την… πληρώσει ο Κρισμάρεβιτς νωρίτερα;

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top