Επώνυμοι Κύπριοι σχολιάζουν την αποχώρησή της Αλεξίας από το TV ONE – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επώνυμοι Κύπριοι σχολιάζουν την αποχώρησή της Αλεξίας από το TV ONE – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δημόσια επέλεξαν να σχολιάσουν τα άτομα της κυπριακής tv την ανακοίνωση της αποχώρησής της Αλεξίας Αναστασίου από το TV ONE. 

Η ανακοίνωση της αποχώρησης της Αλεξίας Αναστασίου από το TV ONE την Δευτέρα (30/7), μέσω instagram, δεν πέρασε απαρατήρητη. 

Η ανάρτησή της σε χρόνο dt έγινε είδηση, με την πρώην παρουσιάστρια του TV ΟΝΕ να αποσπά σωρεία like και σχολίων.

 Οι δε επώνυμοι φίλοι και συνεργάτες της στο κανάλι του Αρχαγγέλου δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός.

Σχετικό άρθρο: Εκτός Τv ONE η παρουσιάστρια - Το αποχαιρετιστήριό της μήνυμα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου, με τον οποίο παρουσίαζαν την εκπομπή «Πάρτι στο χωριό» έσπευσε να σχολιάσει την αποχώρησή της Αλεξίας.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής έγραψε: «Όλα τα καλά σου ευχομαι μεσα απο την ΚΑΡΔΙΑ μου».

Η δε Χριστιάνα Αντωνίου σχολίασε: «Ο κόσμος σ αγαπάει..μονο αυτο! Καλη συνεχειααα και καλη επιτυχια σε ολα οσα θα ερθουν α και power (κουνιούνται..δεν θα ξεχασω ποτε εκεινη τη μερα..να ξερεις)».  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE