Βρέθηκε αγοραστής για ένα από τα ακριβότερα σπίτια της Κύπρου – 9,7 εκατ. ευρώ η αξία του (Pics)

Βρέθηκε αγοραστής για ένα από τα ακριβότερα σπίτια της Κύπρου – 9,7 εκατ. ευρώ η αξία του (Pics)

Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακή περιοχή της Λεμεσού και κοστολογείται στα 9,7 εκατομμύρια ευρώ.

Υποβλήθηκε προσφορά από ενδιαφερόμενο αγοραστή για ένα από τα ακριβότερα σπίτια της Κύπρου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Κύπρου όπου φιλοξενεί ακίνητα που βρίσκονται στην κυριότητα της.    

 

H πολυτελής έπαυλη διατίθεται προς πώληση στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ακινήτων (ΔΔΑ) της Τράπεζας Κύπρου και είναι ένα από τα ακριβότερα σπίτια όχι μόνο της Λεμεσού, αλλά ολόκληρης της Κύπρου και αποτελεί μέρος της ανάπτυξης «The Residence». 

 

Δείτε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE