Βρέθηκε αγοραστής για ένα από τα ακριβότερα σπίτια της Κύπρου – 9,7 εκατ. ευρώ η αξία του (Pics)

Βρέθηκε αγοραστής για ένα από τα ακριβότερα σπίτια της Κύπρου – 9,7 εκατ. ευρώ η αξία του (Pics)

Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακή περιοχή της Λεμεσού και κοστολογείται στα 9,7 εκατομμύρια ευρώ.

Υποβλήθηκε προσφορά από ενδιαφερόμενο αγοραστή για ένα από τα ακριβότερα σπίτια της Κύπρου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Κύπρου όπου φιλοξενεί ακίνητα που βρίσκονται στην κυριότητα της.    

 

H πολυτελής έπαυλη διατίθεται προς πώληση στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ακινήτων (ΔΔΑ) της Τράπεζας Κύπρου και είναι ένα από τα ακριβότερα σπίτια όχι μόνο της Λεμεσού, αλλά ολόκληρης της Κύπρου και αποτελεί μέρος της ανάπτυξης «The Residence». 

 

Δείτε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE