Βρέθηκε αγοραστής για ένα από τα ακριβότερα σπίτια της Κύπρου – 9,7 εκατ. ευρώ η αξία του (Pics)

Βρέθηκε αγοραστής για ένα από τα ακριβότερα σπίτια της Κύπρου – 9,7 εκατ. ευρώ η αξία του (Pics)

Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακή περιοχή της Λεμεσού και κοστολογείται στα 9,7 εκατομμύρια ευρώ.

Υποβλήθηκε προσφορά από ενδιαφερόμενο αγοραστή για ένα από τα ακριβότερα σπίτια της Κύπρου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Κύπρου όπου φιλοξενεί ακίνητα που βρίσκονται στην κυριότητα της.    

 

H πολυτελής έπαυλη διατίθεται προς πώληση στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ακινήτων (ΔΔΑ) της Τράπεζας Κύπρου και είναι ένα από τα ακριβότερα σπίτια όχι μόνο της Λεμεσού, αλλά ολόκληρης της Κύπρου και αποτελεί μέρος της ανάπτυξης «The Residence». 

 

Δείτε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.