Βρέθηκε αγοραστής για ένα από τα ακριβότερα σπίτια της Κύπρου – 9,7 εκατ. ευρώ η αξία του (Pics)

Βρέθηκε αγοραστής για ένα από τα ακριβότερα σπίτια της Κύπρου – 9,7 εκατ. ευρώ η αξία του (Pics)

Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακή περιοχή της Λεμεσού και κοστολογείται στα 9,7 εκατομμύρια ευρώ.

Υποβλήθηκε προσφορά από ενδιαφερόμενο αγοραστή για ένα από τα ακριβότερα σπίτια της Κύπρου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Κύπρου όπου φιλοξενεί ακίνητα που βρίσκονται στην κυριότητα της.    

 

H πολυτελής έπαυλη διατίθεται προς πώληση στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ακινήτων (ΔΔΑ) της Τράπεζας Κύπρου και είναι ένα από τα ακριβότερα σπίτια όχι μόνο της Λεμεσού, αλλά ολόκληρης της Κύπρου και αποτελεί μέρος της ανάπτυξης «The Residence». 

 

Δείτε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE