ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ: Μάστιγα κατάντησε η κομπίνα οδηγών για αποφυγή προστίμων

ΚΥΠΡΟΣ: Μάστιγα κατάντησε η κομπίνα οδηγών για αποφυγή προστίμων

Για… μάστιγα κάνουν λόγο τις τελευταίες ημέρες άνθρωποι που έχουν επαφή με τους κυπριακούς δρόμους, αναφερόμενοι σε συγκεκριμένη κομπίνα Ελληνοκύπριων οδηγών.

 

Έχει παρατηρηθεί ότι πολλοί οδηγοί το τελευταίο διάστημα έχουν καταγγείλει κλοπή των πινακίδων με τους αριθμούς εγγραφής των οχημάτων τους.

«Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουν ελέγχους ή ακόμα και καταγγελίες από την Αστυνομία» ανέφερε στο ThemaOnline αρμόδιο άτομο, το οποίο εξέφρασε απαρέσκεια για το εν λόγω φαινόμενο.

«Υπάρχουν άτομα που δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα αστυνομικού και όταν αυτός τους κατήγγειλε βασιζόμενος στους αριθμούς εγγραφής του οχήματός τους, επικαλέστηκαν την καταγγελία τους στην Αστυνομία. Υπό αυτά τα δεδομένα δεν θα μπορεί να σταθεί υπόθεση εναντίον τους. Ασφαλώς οι καταγγελίες δεν μπορεί να είναι όλες αληθείς. Το φαινόμενο τείνει να εξελιχθεί σε μάστιγα» πρόσθεσε το ίδιο πρόσωπο μιλώντας στην ιστοσελίδα μας.

Σύμφωνα πάντα με την πηγή μας, το εν λόγω φαινόμενο είναι πιο έντονο στην επαρχία Λεμεσού.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top