Έτοιμος να βάλει την τζίφρα του ο Αρούς στη νέα του ποδοσφαιρική «στέγη»

Έτοιμος να βάλει την τζίφρα του ο Αρούς στη νέα του ποδοσφαιρική «στέγη»

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στο Ισραήλ, ο πρώην τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Αρούς, έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Μάλιστα δε, ο Αρούς την Πέμπτη αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εάν δεν προκύψει το παραμικρό τότε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με την ομάδα του Ισραήλ.

Θυμίζουμε ότι η Χάποελ Μπερ Σεβά θα είναι η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE