Έτοιμος να βάλει την τζίφρα του ο Αρούς στη νέα του ποδοσφαιρική «στέγη»

Έτοιμος να βάλει την τζίφρα του ο Αρούς στη νέα του ποδοσφαιρική «στέγη»

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στο Ισραήλ, ο πρώην τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Αρούς, έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Μάλιστα δε, ο Αρούς την Πέμπτη αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εάν δεν προκύψει το παραμικρό τότε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με την ομάδα του Ισραήλ.

Θυμίζουμε ότι η Χάποελ Μπερ Σεβά θα είναι η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE