Γιατί… κερκίδα – Τι του συμβαίνει (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Γιατί… κερκίδα – Τι του συμβαίνει (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν αγωνίστηκε στο σημερινό φιλικό παιχνίδι της Ανόρθωσης απέναντι στον Ερμή ο Πράνιτς.  Ο Κροάτης άσος της «Κυρίας» ήταν εκτός αποστολής.

Μάλιστα δε, παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι από την κερκίδα του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε, ο Πράνιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα κάτω χαμηλά στο ένα πόδι, αλλά δεν είναι κάτι το τόσο πολύ ανησυχητικό και σύντομα θα επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας.

Απλά θεωρήθηκε σωστό να μην αγωνιστεί σήμερα, για να μπορέσουν να ξεπεραστούν το συντομότερο οι ενοχλήσεις που νιώθει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο μικροσκόπιο η κλινική όπου κατέρρευσε ο Γιώργος Μαζωνάκης - Τι υποστήριξαν οι δύο γιατροί

Στο μικροσκόπιο η κλινική όπου κατέρρευσε ο Γιώργος Μαζωνάκης - Τι υποστήριξαν οι δύο γιατροί

Ελεύθεροι αφέθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα οι δύο γιατροί που διατηρούν την κλινική στο Κολωνάκι όπου φέρεται να υπέστη ανακοπή καρδιάς και κατέληξε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Οι δύο γιατροί έδωσαν καταθέσεις στις Αρχές, ενώ η προκαταρκτική εξέταση συνεχίζεται με την εισαγγελική έρευνα να αναμένει τα ιατροδικαστικά ευρήματα για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες του θανάτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE