Γιατί… κερκίδα – Τι του συμβαίνει (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Γιατί… κερκίδα – Τι του συμβαίνει (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν αγωνίστηκε στο σημερινό φιλικό παιχνίδι της Ανόρθωσης απέναντι στον Ερμή ο Πράνιτς.  Ο Κροάτης άσος της «Κυρίας» ήταν εκτός αποστολής.

Μάλιστα δε, παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι από την κερκίδα του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε, ο Πράνιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα κάτω χαμηλά στο ένα πόδι, αλλά δεν είναι κάτι το τόσο πολύ ανησυχητικό και σύντομα θα επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας.

Απλά θεωρήθηκε σωστό να μην αγωνιστεί σήμερα, για να μπορέσουν να ξεπεραστούν το συντομότερο οι ενοχλήσεις που νιώθει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE