Γιατί… κερκίδα – Τι του συμβαίνει (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Γιατί… κερκίδα – Τι του συμβαίνει (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν αγωνίστηκε στο σημερινό φιλικό παιχνίδι της Ανόρθωσης απέναντι στον Ερμή ο Πράνιτς.  Ο Κροάτης άσος της «Κυρίας» ήταν εκτός αποστολής.

Μάλιστα δε, παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι από την κερκίδα του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε, ο Πράνιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα κάτω χαμηλά στο ένα πόδι, αλλά δεν είναι κάτι το τόσο πολύ ανησυχητικό και σύντομα θα επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας.

Απλά θεωρήθηκε σωστό να μην αγωνιστεί σήμερα, για να μπορέσουν να ξεπεραστούν το συντομότερο οι ενοχλήσεις που νιώθει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE