ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται 37χρονη - Οικειοποιήθηκε χιλιάδες ευρώ από πολίτες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται 37χρονη - Οικειοποιήθηκε χιλιάδες ευρώ από πολίτες

Γυναίκα ηλικίας 37 χρόνων από την Αραδίππου, η οποία φέρεται να οικειοποιήθηκε χιλιάδες ευρώ από πολίτες στους οποίους έκλεινε ταξιδιωτικά πακέτα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, καταζητείται από την Αστυνομία.

Όπως αναφέρει αστυνομική πηγή, η 37χρονη, μέσω ταξιδιωτικού γραφείου που διατηρεί στην Αραδίππου έκλεισε καλοκαιρινές διακοπές για δεκάδες άτομα, από τα οποία ζητούσε ολόκληρο το ποσό του εκάστοτε πακέτου.

Ωστόσο, η γυναίκα έκλεινε τις διακοπές δίνοντας μόνο μικρό χρηματικό ποσό και 'απορροφούσε' τα υπόλοιπα.

Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι η 37χρονη οικειοποιήθηκε περίπου 26 χιλιάδες ευρώ ωστόσο σύμφωνα με την Αστυνομία το ποσό αυτό αναμένεται να ξεπεράσει τις 80 χιλιάδες.

Περίπου 15 άτομα μετέβησαν την Πέμπτη (2/8) στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου και κατήγγειλαν την υπόθεση, ενώ η Αστυνομία αναμένει ότι ο αριθμός αυτός θα πολλαπλασιαστεί, αφού πάρα πολύς κόσμος τηλεφωνούσε για να προβεί σε καταγγελία.
 
Η Αστυνομία εξέδωσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης της γυναίκας η οποία και καταζητείται.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE