ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ποινή σε Ομονοιάτη - Δεν θα βλέπει την ομάδα του για έξι μήνες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ποινή σε Ομονοιάτη - Δεν θα βλέπει την ομάδα του για έξι μήνες

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, παρουσιάστηκε στις 12 Ιουλίου, 2018, 25χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί στις 25 Φεβρουαρίου, 2018 κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ – ΔΟΞΑ, που διεξήχθη στο Στάδιο ΓΣΠ, για το αδίκημα της εξύβρισης και της παράνομης κατοχής ναρκωτικών. 

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, στον 25χρονο, επιβλήθηκε χρηματική ποινή συνολικού ύψους 950 ευρώ, ενώ εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα αποκλεισμού για διάρκεια έξι μηνών, από όλους τους χώρους, όπου αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.  

Περαιτέρω, εκδόθηκε διάταγμα με το οποίο ο 25χρονος υποχρεούται μισή ώρα πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα που αγωνίζεται η ομάδα του, να παρουσιάζεται σε Αστυνομικό Σταθμό και να παραμένει εκεί μέχρι και μισή ώρα, μετά τη λήξη του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

Χρονιά πολλά εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γραπτή δήλωσή του σε όλους τους εργαζόμενους για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE