Σεισμός στην θαλάσσια περιοχή της Κύπρου - ΕΙΚΟΝΑ

Σεισμός στην θαλάσσια περιοχή της Κύπρου - ΕΙΚΟΝΑ

Σεισμός 4,3 Ριχτερ ανοικτά της Λεύκας, σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ.

Σεισμός 4,3 σημειώθηκε σήμερα 141 χιλιόμετρα ανοικτά της κατεχόμενης Λεύκας, σύμφωνα με το σεισμολογικό κέντρο της «μετεωρολογικής υπηρεσίας» του ψευδοκράτους.

Όπως αναφέρουν τα τ/κ ΜΜΕ, ο σεισμός καταγράφηκε αρχικά από το κέντρο σεισμών Λεύκας.

Σύμφωνα με το Τμήμα Γεωλογικής Υποστήριξης της Κυπριακής Δημοκρατίας ο σεισμός συνέβη στην θαλάσσια περιοχή της Κύπρου μεταξύ Πόλις Χρυσοχούς και Τουρκίας τα ξημερώματα (05:18) της Δευτέρας (6/8).

Το μέγεθος του σεισμού που καταγράφηκε από την Κυπριακή Δημοκρατία ήταν 3,8 βαθμοί Ρίχτερ με το εστιακό βάθος να είναι στα 53,96 χιλιόμετρα.

Πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE