Βυτιοφόρο εκράγηκε κοντά στο αεροδρόμιο της Μπολόνια - Ένας νεκρός πολλοί τραυματίες - VIDEOS

Βυτιοφόρο εκράγηκε κοντά στο αεροδρόμιο της Μπολόνια - Ένας νεκρός πολλοί τραυματίες - VIDEOS

Τουλάχιστον 40 τραυματίες από το τρομακτικό δυστύχημα ενώ ο οδηγός του βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα είναι νεκρός.

Σύμφωνα με τα όσα ενημερώνει η Αστυνομία της Μπολόνιας στο Twitter το συμβάν έγινε στον αυτοκινητόδρομο της πόλης κοντά στο αεροδρόμιο.

Η άμεση υπηρεσία της Μπολόνιας επενέβηκε ούτως ώστε να κλείσει ο αυτοκινητόδρομος και να περιοριστεί η φωτιά που ξέσπασε.

Όπως δείχνουν βίντεο τα οποία αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα η έκρηξη ήταν μεγάλη και ακούστηκε σε όλη την πόλη ενώ σχηματίστηκε ένα τεράστιο φλεγόμενο μανιτάρι στον ουρανό της Μπολόνιας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE