Βυτιοφόρο εκράγηκε κοντά στο αεροδρόμιο της Μπολόνια - Ένας νεκρός πολλοί τραυματίες - VIDEOS

Βυτιοφόρο εκράγηκε κοντά στο αεροδρόμιο της Μπολόνια - Ένας νεκρός πολλοί τραυματίες - VIDEOS

Τουλάχιστον 40 τραυματίες από το τρομακτικό δυστύχημα ενώ ο οδηγός του βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα είναι νεκρός.

Σύμφωνα με τα όσα ενημερώνει η Αστυνομία της Μπολόνιας στο Twitter το συμβάν έγινε στον αυτοκινητόδρομο της πόλης κοντά στο αεροδρόμιο.

Η άμεση υπηρεσία της Μπολόνιας επενέβηκε ούτως ώστε να κλείσει ο αυτοκινητόδρομος και να περιοριστεί η φωτιά που ξέσπασε.

Όπως δείχνουν βίντεο τα οποία αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα η έκρηξη ήταν μεγάλη και ακούστηκε σε όλη την πόλη ενώ σχηματίστηκε ένα τεράστιο φλεγόμενο μανιτάρι στον ουρανό της Μπολόνιας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Ανοίγουν σήμερα οι κάλπες στα κατεχόμενα, για την ανάδειξη του νέου Τουρκοκύπριου ηγέτη, σε μια διαδικασία που-αν και παράνομη βάσει του διεθνούς δικαίου-αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, για τις ισορροπίες στο νησί.