ΚΥΠΡΟΣ: Βλάβη σε Μονάδα Αφαλάτωσης - Οι περιοχές που επηρεάζονται

ΚΥΠΡΟΣ: Βλάβη σε Μονάδα Αφαλάτωσης - Οι περιοχές που επηρεάζονται

Ανακοίνωση του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων αναφορικά με βλάβη στη Μονάδα Αφαλάτωσης Δεκέλειας.

Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων ανακοινώνει ότι λόγω βλάβης στη Μονάδα Αφαλάτωσης Δεκέλειας, θα παραχωρούνται μειωμένες ποσότητες νερού, σε σχέση με τις απαιτούμενες για την εποχή, στους Δήμους και στις Κοινότητες της Ελεύθερης Περιοχής Αμμοχώστου.

Ο Διαχειριστής της Μονάδας Αφαλάτωσης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια επιδιόρθωσης της βλάβης και αποκατάστασης της παροχής το συντομότερο δυνατό. Εκτιμάται ότι η μονάδα θα τεθεί ξανά σε λειτουργία μέχρι την Τέταρτη 08/08.

Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων προτρέπει όλους τους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη χρήση του νερού, εξοικονομώντας τη μέγιστη δυνατή ποσότητα και λυπάται για την όποια ταλαιπωρία προκληθεί λόγω της περιορισμένης παροχής.

Το κοινό θα τυγχάνει άμεσης ενημέρωσης για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE