Η συγκινητική ανάρτηση της Αννίτας Δημητρίου για τη μητέρα της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η συγκινητική ανάρτηση της Αννίτας Δημητρίου για τη μητέρα της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκινεί η ανάρτηση της Βουλευτού του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτας Δημητρίου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κυρία Δημητρίου, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφία της ίδιας και της μητέρας της, με την ευκαιρία της ονομαστικής της εορτής.

Η βουλευτής του ΔΗΣΥ, «συνοδεύει» και η λεζάντα «Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά του κόσμου !! Χρόνια πολλά μανούλα μου», ενώ παράλληλα αναφέρει πως η μητέρα της είναι το στήριγμά της!

Δείτε τη φωτογραφία τους:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE