ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Προσπάθησε να τους κάψει το σπίτι – Έτρεχαν οι γείτονες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Προσπάθησε να τους κάψει το σπίτι – Έτρεχαν οι γείτονες

Αποπειράθηκε να κάψει το σπίτι ζεύγους στην Λευκωσία, ωστόσο ευτυχώς η έγκαιρη παρέμβαση των γειτόνων, πρόλαβε τα χειρότερα.

Συγκεκριμένα, 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (6/8), λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για απόπειρα εμπρησμού κατοικίας στην Λευκωσία.

Η φωτιά κατασβέστηκε από πολίτες, ευτυχώς πριν προλάβει να επεκταθεί και να προκαλέσει ζημιές στην οικία.

Όπως διαπιστώθηκε, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα έξω από μεταλλική περίφραξη κατοικίας.

Η κατοικία, είναι ιδιοκτησίας 65χρονου, ο οποίος συζεί με την 62χρονη σύζυγό του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, στην βάση μαρτυρίας που εξασφάλισε η Αστυνομία, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα εναντίον άνδρα, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 15:20 το απόγευμα της Δευτέρας (6/8) ως ύποπτος για την υπόθεση.

Πρόκειται για Ελληνοκύπριο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας εξετάζει υπόθεση απόπειρα εμπρησμού κατοικίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE