ΠΑΦΟΣ: 'Έφαγε' 571 χιλιάδες ευρώ από εκπαιδευτικό

ΠΑΦΟΣ: 'Έφαγε' 571 χιλιάδες ευρώ από εκπαιδευτικό

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Τρίτη (7/8) 56χρονος για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος .

Ο 56χρονος δεν παραδέχτηκε ενοχή και το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση στις 11.9.2018 .

Διέταξε επίσης όπως μέχρι τότε αυτός παραμείνει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 9.1.2018 από πρώην εκπαιδευτικό Ε/κ 74 ετών ότι μεταξύ Νοεμβρίου του 2015 και Δεκεμβρίου του 2017 56χρονος Ε/κ μαζί με άλλα δύο άγνωστα πρόσωπα, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό 571 χιλ. ευρώ με σκοπό να την βοηθήσουν ως υπάλληλοι δήθεν της Πολεοδομίας να εγκριθεί η κατοικία της ως διατηρητέα και να τύχει αποζημίωσης όσο ποσό χρειαστεί για την ανακαίνιση της κατοικίας της.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαφάνηκε πως κάτι τέτοιο δεν υφίστατο και για την υπόθεση συνελήφθη 56χρονος.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.