ΠΑΦΟΣ: 'Έφαγε' 571 χιλιάδες ευρώ από εκπαιδευτικό

ΠΑΦΟΣ: 'Έφαγε' 571 χιλιάδες ευρώ από εκπαιδευτικό

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Τρίτη (7/8) 56χρονος για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος .

Ο 56χρονος δεν παραδέχτηκε ενοχή και το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση στις 11.9.2018 .

Διέταξε επίσης όπως μέχρι τότε αυτός παραμείνει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 9.1.2018 από πρώην εκπαιδευτικό Ε/κ 74 ετών ότι μεταξύ Νοεμβρίου του 2015 και Δεκεμβρίου του 2017 56χρονος Ε/κ μαζί με άλλα δύο άγνωστα πρόσωπα, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό 571 χιλ. ευρώ με σκοπό να την βοηθήσουν ως υπάλληλοι δήθεν της Πολεοδομίας να εγκριθεί η κατοικία της ως διατηρητέα και να τύχει αποζημίωσης όσο ποσό χρειαστεί για την ανακαίνιση της κατοικίας της.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαφάνηκε πως κάτι τέτοιο δεν υφίστατο και για την υπόθεση συνελήφθη 56χρονος.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE