ΠΑΦΟΣ: 'Έφαγε' 571 χιλιάδες ευρώ από εκπαιδευτικό

ΠΑΦΟΣ: 'Έφαγε' 571 χιλιάδες ευρώ από εκπαιδευτικό

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Τρίτη (7/8) 56χρονος για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος .

Ο 56χρονος δεν παραδέχτηκε ενοχή και το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση στις 11.9.2018 .

Διέταξε επίσης όπως μέχρι τότε αυτός παραμείνει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 9.1.2018 από πρώην εκπαιδευτικό Ε/κ 74 ετών ότι μεταξύ Νοεμβρίου του 2015 και Δεκεμβρίου του 2017 56χρονος Ε/κ μαζί με άλλα δύο άγνωστα πρόσωπα, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό 571 χιλ. ευρώ με σκοπό να την βοηθήσουν ως υπάλληλοι δήθεν της Πολεοδομίας να εγκριθεί η κατοικία της ως διατηρητέα και να τύχει αποζημίωσης όσο ποσό χρειαστεί για την ανακαίνιση της κατοικίας της.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαφάνηκε πως κάτι τέτοιο δεν υφίστατο και για την υπόθεση συνελήφθη 56χρονος.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο μικροσκόπιο η κλινική όπου κατέρρευσε ο Γιώργος Μαζωνάκης - Τι υποστήριξαν οι δύο γιατροί

Στο μικροσκόπιο η κλινική όπου κατέρρευσε ο Γιώργος Μαζωνάκης - Τι υποστήριξαν οι δύο γιατροί

Ελεύθεροι αφέθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα οι δύο γιατροί που διατηρούν την κλινική στο Κολωνάκι όπου φέρεται να υπέστη ανακοπή καρδιάς και κατέληξε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Οι δύο γιατροί έδωσαν καταθέσεις στις Αρχές, ενώ η προκαταρκτική εξέταση συνεχίζεται με την εισαγγελική έρευνα να αναμένει τα ιατροδικαστικά ευρήματα για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες του θανάτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE