ΠΑΦΟΣ: 'Έφαγε' 571 χιλιάδες ευρώ από εκπαιδευτικό

ΠΑΦΟΣ: 'Έφαγε' 571 χιλιάδες ευρώ από εκπαιδευτικό

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Τρίτη (7/8) 56χρονος για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος .

Ο 56χρονος δεν παραδέχτηκε ενοχή και το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση στις 11.9.2018 .

Διέταξε επίσης όπως μέχρι τότε αυτός παραμείνει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 9.1.2018 από πρώην εκπαιδευτικό Ε/κ 74 ετών ότι μεταξύ Νοεμβρίου του 2015 και Δεκεμβρίου του 2017 56χρονος Ε/κ μαζί με άλλα δύο άγνωστα πρόσωπα, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό 571 χιλ. ευρώ με σκοπό να την βοηθήσουν ως υπάλληλοι δήθεν της Πολεοδομίας να εγκριθεί η κατοικία της ως διατηρητέα και να τύχει αποζημίωσης όσο ποσό χρειαστεί για την ανακαίνιση της κατοικίας της.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαφάνηκε πως κάτι τέτοιο δεν υφίστατο και για την υπόθεση συνελήφθη 56χρονος.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE