Οι μισθοί Γ. Εισαγγελέα, Γ. Ελεγκτή και Αρχηγού Αστυνομίας– Πόσα παίρνουν άλλοι αξιωματούχοι - ΠΙΝΑΚΑΣ

Οι μισθοί Γ. Εισαγγελέα, Γ. Ελεγκτή και Αρχηγού Αστυνομίας– Πόσα παίρνουν άλλοι αξιωματούχοι - ΠΙΝΑΚΑΣ

Η μισθοδοσία των κρατικών αξιωματούχων και υπαλλήλων με πάγιο μισθό το 2017 σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας.

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι κρατικοί αξιωματούχοι με πάγιο μισθό είναι οι:

Πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου, Δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου, ο Γενικός Εισαγγελέας, και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η μισθοδοσία τους, οι πιο πάνω λαμβάνουν ακριβώς τον ίδιο μισθό, ο οποίος ακαθάριστος ανέρχεται σε 11.869,73 ευρώ μηνιαίως μαζί με τα επιδόματα, ενώ μετά τις αποκοπές ο καθαρός τους μισθός πέφτει στις 8.298,62 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE