Θρύλε μπορείς; Απόδειξε το! (τα πλάνα του Μαρτίνς για την ενδεκάδα)

Θρύλε μπορείς; Απόδειξε το! (τα πλάνα του Μαρτίνς για την ενδεκάδα)

Πρεμιέρα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για την φετινή σεζόν κάνει κόντρα στην Λουκέρνη (21:00, Novasports 2) ο Ολυμπιακός και θέλει να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του προπονητή του Πέδρο Μαρτίνς.

Στη συνέντευξη τύπου πριν την αναμέτρηση με τους Ελβετούς ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ζήτησε πίστωση χρόνου και τόνισε πως η ομάδα του είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει μία δύσκολη, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» με τα νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα διαθέσιμα και μοναδικό απόντα τον ανέτοιμο Νάτχο, θέλουν να εξασφαλίσουν σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο αγώνας εξάλλου, είναι ιδιαίτερα κρίσιμος και για την βαθμολογία της Ελλάδος στην UEFA όπου ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έδωσαν πολύτιμους πόντους, την ώρα που και η αποψινή αντίπαλος Λουκέρνη προέρχεται από την Ελβετία που μάχεται επίσης για την 15η θέση.

Στα πλάνα ενδεκάδας, ο Μαρτίνς δείχνει να έχει κατασταλάξει σε σχηματισμό 4-2-3-1 και επικρατέστερους να ξεκινήσουν τους Γιαννιώτη, Ομάρ, Τσιμίκα, Βούκοβιτς, Μιράντα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Ποντένσε και Γκερέρο.

Σέντρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 21:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2. Διαιτητής ο Γάλλος Φρανσουά Λετεξιέ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE