Η ανάρτηση Νεκτάριου Αλεξάνδρου για καταδίκη εταιρείας για καρκινογόνα - 'Κάποιοι τιμωρούνται' - ΕΙΚΟΝΑ

Η ανάρτηση Νεκτάριου Αλεξάνδρου για καταδίκη εταιρείας για καρκινογόνα - 'Κάποιοι τιμωρούνται' - ΕΙΚΟΝΑ

Δεν μας συνήθισε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Αλεξάνδρου με πολιτικά μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα με ανάρτηση του στο Twitter ο εκ των αρχηγών του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ αναφέρεται στην καταδίκη της Monsanto που συνέβη την Παρασκευή (10/8).

Η καταδίκη της εταιρείας αφορούσε τη γιγάντια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία αγροχημικής και γεωργικής βιοτεχνολογίας Monsanto να πληρώσει σχεδόν 290 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημιώσεις επειδή δεν ενημέρωσε για την επικινδυνότητα του ζιζανιοκτόνου της, του Roundup, στο οποίο οφείλεται ο καρκίνος ενός αμερικανού κηπουρού.

Στην ανάρτηση του ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου αναφερόμενος στην απόφαση του αμερικανικού δικαστηρίου φέρνε το γεγονός και στην Κύπρο όπου κανένας δεν τιμωρείται.

Συγκεκριμένα γράφει ότι «Κάπου σε τούτη τη γη...Κάποιοι τιμωρούνται για τον καρκίνο ενός αγρότη. Και χιλιάδες περιμένουν ακόμα.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Οι σχέσεις με την Τουρκία «ξεπερνούν τα συνηθισμένα διπλωματικά όρια μεταξύ δύο κρατών» και βασίζονται σε «ιστορική κοινότητα και αμοιβαία εμπιστοσύνη», δήλωσε ο νέος Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ANKA.

BEST OF TOTHEMAONLINE