Η ανάρτηση Νεκτάριου Αλεξάνδρου για καταδίκη εταιρείας για καρκινογόνα - 'Κάποιοι τιμωρούνται' - ΕΙΚΟΝΑ

Η ανάρτηση Νεκτάριου Αλεξάνδρου για καταδίκη εταιρείας για καρκινογόνα - 'Κάποιοι τιμωρούνται' - ΕΙΚΟΝΑ

Δεν μας συνήθισε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Αλεξάνδρου με πολιτικά μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα με ανάρτηση του στο Twitter ο εκ των αρχηγών του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ αναφέρεται στην καταδίκη της Monsanto που συνέβη την Παρασκευή (10/8).

Η καταδίκη της εταιρείας αφορούσε τη γιγάντια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία αγροχημικής και γεωργικής βιοτεχνολογίας Monsanto να πληρώσει σχεδόν 290 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημιώσεις επειδή δεν ενημέρωσε για την επικινδυνότητα του ζιζανιοκτόνου της, του Roundup, στο οποίο οφείλεται ο καρκίνος ενός αμερικανού κηπουρού.

Στην ανάρτηση του ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου αναφερόμενος στην απόφαση του αμερικανικού δικαστηρίου φέρνε το γεγονός και στην Κύπρο όπου κανένας δεν τιμωρείται.

Συγκεκριμένα γράφει ότι «Κάπου σε τούτη τη γη...Κάποιοι τιμωρούνται για τον καρκίνο ενός αγρότη. Και χιλιάδες περιμένουν ακόμα.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE