Η ανάρτηση Νεκτάριου Αλεξάνδρου για καταδίκη εταιρείας για καρκινογόνα - 'Κάποιοι τιμωρούνται' - ΕΙΚΟΝΑ

Η ανάρτηση Νεκτάριου Αλεξάνδρου για καταδίκη εταιρείας για καρκινογόνα - 'Κάποιοι τιμωρούνται' - ΕΙΚΟΝΑ

Δεν μας συνήθισε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Αλεξάνδρου με πολιτικά μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα με ανάρτηση του στο Twitter ο εκ των αρχηγών του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ αναφέρεται στην καταδίκη της Monsanto που συνέβη την Παρασκευή (10/8).

Η καταδίκη της εταιρείας αφορούσε τη γιγάντια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία αγροχημικής και γεωργικής βιοτεχνολογίας Monsanto να πληρώσει σχεδόν 290 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημιώσεις επειδή δεν ενημέρωσε για την επικινδυνότητα του ζιζανιοκτόνου της, του Roundup, στο οποίο οφείλεται ο καρκίνος ενός αμερικανού κηπουρού.

Στην ανάρτηση του ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου αναφερόμενος στην απόφαση του αμερικανικού δικαστηρίου φέρνε το γεγονός και στην Κύπρο όπου κανένας δεν τιμωρείται.

Συγκεκριμένα γράφει ότι «Κάπου σε τούτη τη γη...Κάποιοι τιμωρούνται για τον καρκίνο ενός αγρότη. Και χιλιάδες περιμένουν ακόμα.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE