ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ… πεντάρα η Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σούπερ… πεντάρα η Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μπάγερν σκόρπισε την Άιντραχτ στον τελικό του Σούπερ Καπ και κατέκτησε για 8η φορά το τρόπαιο. Χατ τρικ ο Λεβαντόφσκι.

Η Άιντραχτ υποδέχθηκε την Μπάγερν για τον τελικό του Σούπερ Καπ, με τον προπονητή που την οδήγησε σε αυτόν τον τελικό μέσω του Κυπέλλου να κάθεται στον αντίπαλο πάγκο. Ο Νίκο Κόβατς έκανε ντεμπούτο με τους Βαυαρούς και τους οδήγησε σε πανεύκολη νίκη με 5-0, τη στιγμή που ο Χίτερ έχει πολλή δουλειά μπροστά του με τους Αετούς, που άλλαξαν πολλά το καλοκαίρι.

Το παιχνίδι δεν επιδέχεται κριτικής, καθώς οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια και πήραν το προβάδισμα με την πρώτη τους ευκαιρία. Στο 21’ ο Κίμιχ έβγαλε τη σέντρα και ο Λεβαντόφσκι με κεφαλιά έκανε το 1-0. Πέρασαν μόνο 5’ πριν ο Πολωνός σκοράρει για το 0-2 στο 26’ για να τελειώσει τα πάντα, με τους γηπεδούχους να απειλούν ελάχιστα και το 0-3 να έρχεται ξανά με τον Πολωνό στο 54’. Ο Κομάν ήρθε από τον πάγκο στο 58’ για να κάνει το 0-4 στο 63’, ενώ έκανε εντυπωσιακή ενέργεια στο 85’, πριν δώσει την ασίστ στον Τιάγκο για το τελικό 0-5.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top