Ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνταν στην Τουρκία

Ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνταν στην Τουρκία

Επειτα από περίπου πέντε μήνες, οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί που κρατούνταν στην Αδριανούπολη θα αφεθούν ελεύθεροι.

Τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι το δικαστήριο αποφάσισε πως ο Αγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης θα αφεθούν ελεύθεροι, έως τη δίκη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ επιστρέφουν στην Ελλάδα. 

Έλευθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους από το τουρκικό δικαστήριο αφήνονται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η ελληνίδα πρόξενος ενημέρωσε σχετικά τους γονείς των δύο στρατιωτικών.

Μήνυμα του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα μετά την είδηση για αποφυλάκιση των δύο στρατιωτικών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.