ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μπουκάλια μπύρας προκάλεσαν ουρές οχημάτων - Πυροσβεστική στο σημείο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μπουκάλια μπύρας προκάλεσαν ουρές οχημάτων - Πυροσβεστική στο σημείο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πυκνή τροχαία κίνηση σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 14/08 στον κυκλικό κόμβο Παραλιμνίου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 19:00 το βράδυ της Τρίτης 14/08 στον κυκλικό Παραλιμνίου, έπεσαν στο οδόστρωμα από φορτηγό που μετέφερε οινοπνευματώδη ποτά κασόνια μπύρας, με αποτέλεσμα να σπάσουν και να γεμίσει το οδόστρωμα με γυαλιά.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου έκανε χρήση υδραντλίας για να απομακρύνει τα θραύσματα από την άσφαλτο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της βρέθηκαν στο σημείο, για αποσυμφόρηση της τροχαίας κίνησης μέχρι να καθαρίσει ο δρόμος από τα γυαλιά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE