ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ: Δεκαπενταύγουστο στην Ελλάδα – Επιστρέφουν με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ: Δεκαπενταύγουστο στην Ελλάδα – Επιστρέφουν με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Την Τετάρτη 15/08 με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος θα επιστρέψουν από την Αδριανούπολη οι Δημήτρης Κούκλατζης και Άγγελος Μητρετώδης, όπως έκανε γνωστό το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. 

Στο αεροσκάφος θα επιβαίνουν και Υπουργοί της ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου να παραλάβουν με ασφάλεια τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διπλωματικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Βαγγέλης Καλπαδάκης επικοινώνησε με τον Τούρκο ομόλογό του, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι η ποινή για το αδίκημα της παράνομης εισόδου σε απαγορευμένη περιοχή, για το οποίο θα δικαστούν οι δύο ερήμην, δεν μπορεί να υπερβαίνει το διάστημα που κρατήθηκαν στις φυλακές, επομένως την Τετάρτη μπορούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος θα προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη όπου τους δύο στρατιωτικούς θα υποδεχθεί ο Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας, Πάνος Καμμένος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.