ΠΑΡΟΥΣΙΑ Καραπατάκη στην προπόνηση – Τι ΕΚΑΝΕ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ Καραπατάκη στην προπόνηση – Τι ΕΚΑΝΕ

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης ήταν παρών στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το αυριανό (16/8) παιχνίδι με αντίπαλο τη Στουρμ Γκρατς.

Το συνηθίζει άλλωστε ο πρόεδρος (το έκανε και με τη Ντάνταλκ) να δίνει το παρών του και να στηρίζει τους παίκτες της ΑΕΚ πριν από τα ματς.

Ο Καραπατάκης χαιρέτησε ένα προς ένα τους ποδοσφαιριστές των κιτρινοπράσινων και είχε μικρό διάλογο με τα μέλη του τεχνικού τιμ.

Το κλίμα είναι άψογο στην ΑΕΚ και όλοι θέλουν με σοβαρότητα να εξασφαλίσουν εισιτήριο πρόκρισης στα πλέι οφφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE