ΠΑΡΟΥΣΙΑ Καραπατάκη στην προπόνηση – Τι ΕΚΑΝΕ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ Καραπατάκη στην προπόνηση – Τι ΕΚΑΝΕ

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης ήταν παρών στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το αυριανό (16/8) παιχνίδι με αντίπαλο τη Στουρμ Γκρατς.

Το συνηθίζει άλλωστε ο πρόεδρος (το έκανε και με τη Ντάνταλκ) να δίνει το παρών του και να στηρίζει τους παίκτες της ΑΕΚ πριν από τα ματς.

Ο Καραπατάκης χαιρέτησε ένα προς ένα τους ποδοσφαιριστές των κιτρινοπράσινων και είχε μικρό διάλογο με τα μέλη του τεχνικού τιμ.

Το κλίμα είναι άψογο στην ΑΕΚ και όλοι θέλουν με σοβαρότητα να εξασφαλίσουν εισιτήριο πρόκρισης στα πλέι οφφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE