ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Έφερε προστατευτικό κράνος ο 37χρονος θανών – Εξέταση αλκοόλης στον 52χρονο

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Έφερε προστατευτικό κράνος ο 37χρονος θανών – Εξέταση αλκοόλης στον 52χρονο

Δεν κατάφερε να του σώζει την ζωή το προστατευτικό κράνος, του άτυχου 37χρονου μοτοσικλετιστή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Αυγούστου.

Μάλιστα σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 52χρονος οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο που στοίχησε τη ζωή του 37χρονου, υποβλήθηκε σε εξέταση αλκοόλης, με μηδενική ένδειξη.

Θυμίζουμε ότι ο 37χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο άμεσα στο ΤΑΕΠ Λευκωσίας όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό του. Επίσης μεταφέρθηκε και ο 52χρονος οδηγός του οχήματος, στο Γ.Ν. Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα στο δεξί πόδι και χέρι, ωστόσο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. 

Σημειώνεται ότι η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 37χρονου μοτοσικλετιστή που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που σημειώθηκε στον δρόμο Αγίων Τριμιθιάς – Ανθούπολης, αναμένεται να διενεργηθεί την Παρασκευή 17 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE