ΕΛΛΑΔΑ: Μυστήριο με τον θάνατο 25χρονου

ΕΛΛΑΔΑ: Μυστήριο με τον θάνατο 25χρονου

Ένα πραγματικό θρίλερ βρίσκεται από το βράδυ της 15ης Αυγούστου, σε εξέλιξη, όταν ένας 25χρονος Έλληνας που βρισκόταν στον λόφο του Φιλοππάπου μαζί με την 23χρονη Πορτογαλέζα φίλη του, δέχτηκαν επίθεση από τρία άτομα.

Συγκεκριμένα στις 22:50 και ενώ ο 25χρονος και η 23χρονη φίλη του βρισκόταν στον λόφο Φιλοππάπου, δέχτηκαν επίθεση από τρία άτομα, όπου με αιχμηρό αντικείμενο τους αφαίρεσαν χρήματα και κινητά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος αντέδρασε και συνεπλάκη μαζί τους με αποτέλεσμα να πέσει από τα βράχια στο κενό. Ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, εάν παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό ή αν τον έσπρωξαν οι δράστες.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τον νεαρό άντρα, ο οποίος έχασε την ζωή του κατά τη διάρκεια μεταφοράς του στο νοσοκομείο.

Ο 25χρονος είχε σημάδια κατά στο σώμα του, τόσο από το αιχμηρό αντικείμενο των δραστών, όσο και τραύματα από την πτώση.

Η 23χρονη φίλη του, που είναι σε κατάσταση σοκ, έχει περιγράψει ότι δέχτηκαν επίθεση και ότι ο νεαρός έπεσε από τα βράχια, χωρίς ακόμα να έχει γίνει σαφές, εάν παραπάτησε ή αν τον έσπρωξαν οι δράστες.

Από Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE