ΠΑΦΟΣ: Επιβάλλεται άμεσα ποινή στον πατέρα του 3χρονου παιδιού που περιπλανιόταν μόνο στην πόλη

ΠΑΦΟΣ: Επιβάλλεται άμεσα ποινή στον πατέρα του 3χρονου παιδιού που περιπλανιόταν μόνο στην πόλη

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Πέμπτη (16/8) ο πατέρας του τρίχρονου αγοριού, που εντοπίστηκε να περιπλανιέται στους δρόμους τα ξημερώματα της Τετάρτης, 15 Αυγούστου.

Ο 30χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς ενώπιον του Δικαστηρίου και παραδέχτηκε τη διάπραξη των αδικημάτων που αφορούν  παράβαση του νόμου για την προστασία των παιδιών, κακομεταχείριση και εγκατάλειψη παιδιού κάτω των 16 χρόνων.

Επίσης το Δικαστήριο διέταξε όπως αυτός παραμείνει υπό κράτηση και ανακοίνωσε πως την Παρασκευή (17/8) στις 09:00 θα του επιβληθεί η ποινή.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συναντιέται με τον ΠτΔ το Σάββατο στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα

Συναντιέται με τον ΠτΔ το Σάββατο στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη θα έχει το Σάββατο στο Προεδρικό Μέγαρο η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.