ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εσύ είσαι πιο ΕΤΟΙΜΗ από ΠΟΤΕ για το έξτρα ΒΗΜΑ!

Εσύ είσαι πιο ΕΤΟΙΜΗ από ΠΟΤΕ για το έξτρα ΒΗΜΑ!

Η ΑΕΚ κέρδισε με 5-0 τη Στουρμ Γκρατς και πέρασε πανηγυρικά στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ίσως ούτε και ο πιο αισιόδοξος ΑΕΚτζής δεν θα περίμενε πως η ομάδα του θα πετύχει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα στους Αυστριακούς, και μάλιστα η συνολική συγκομιδή των γκολ να είναι 7-0 υπέρ της Κυπριακής ομάδας.

Στα του ματς, νομίζω δεν χρειάζεται και αρκετή ανάλυση. Μια ΑΕΚ καταφανώς ανώτερη, με αρχή, μέση και τέλος σαν ομάδα, δεν έδωσε δικαίωμα στη Στουρμ Γκρατς να πιστέψει για την ανατροπή.

Ένας Ιβάν Τρισκόφσκι που σκοράρει ακατάπαυστα, ένας Τρουγιόλς πολυεργαλείο, Ασούμπρε και Φλοριάν έπαιξαν για 10 λεπτά, αλλά έκαναν την δουλειά τους και με το παραπάνω.

Ξανά δεν υστέρησε κανείς, όλα λειτούργησαν όπως έπρεπε και οι Λαρνακείς ήταν όπως έπρεπε για να σφραγίσουν την πρόκριση.

Μία ΑΕΚ που σκόρπισε στους πέντε ανέμους τους Αυστριακούς, ήταν καλύτερη ΚΑΙ στα δύο ματς και ΠΑΝΑΞΙΑ βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ένα βήμα πριν τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Υπάρχει όμως μια διαφορά. Η φετινή ΑΕΚ δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ για να πετύχει το έξτρα βήμα και να μπει στους ομίλους για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Παίκτες που δείχνουν στο γήπεδο ανεβασμένοι, γεμάτοι όρεξη και θέληση για το κάτι παραπάνω. Όχι πως άλλες χρονιές δεν υπήρχε αυτό το σκηνικό, αλλά η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση απ’ ότι ήταν τις προηγούμενες δύο φορές και πιο έμπειρη σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Μην κάνει κάποιος το λάθος να υποτιμήσει την Τρενσίν, γιατί εκεί θα υπάρχει πρόβλημα. Το ξέρουν όμως πολύ καλά στην ΑΕΚ και το έδειξαν εν πολλάκις πως δεν έχουν τέτοια θέματα.

Οι Σλοβάκοι είναι μία καλή και γρήγορη ομάδα και οι κιτρινοπράσινοι θα μελετήσουν τις προσεχείς μέρες τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους και θα ενημερώσουν τους παίκτες τους για το τι θα πρέπει να προσέξουν.

Υ.Γ Κανένα σχόλιο για την αποβολή του προπονητή, καθώς θα ήταν κρίμα να επισκιάσει τέτοια εμφάνιση, μία άτυχη στιγμή μέσα στο ματς.

Υ.Γ1 Ο κόσμος για ακόμη ένα ματς ήταν εκεί, βοήθησε τους ποδοσφαιριστές και με δεδομένο τον καιρό διεξαγωγής του ματς (την επομένη του δεκαπενταύγουστου), η προσέλευση κρίνεται ικανοποιητική.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top