ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: «Πούλησε» το σχέδιο εξόδου – Συμπληρώνεται ο στόχος

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: «Πούλησε» το σχέδιο εξόδου – Συμπληρώνεται ο στόχος

Στους 891 ανέρχεται ο αριθμός των υπαλλήλων του Συνεργατισμού, οι οποίοι επέλεξαν να επωφεληθούν από το σχέδιο εθελούσιας εξόδου μέχρι το πρωί της Παρασκευής (17/8), όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο ΓΓ της ΟΙΥΚ ΣΕΚ, Ελισσαίος Μιχαήλ.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ ο κ. Μιχαήλ ανέφερε ότι σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση την οποία είχε ως τις 08:30, 891 υπάλληλοι είχαν δηλώσει την επιθυμία τους να κάνουν χρήση του σχεδίου.

Η προθεσμία για επιλογή του σχεδίου λήγει στις 15:00.

Το σχέδιο, το οποίο κοινοποιήθηκε στο προσωπικό την 1η Αυγούστου, είναι εθελοντικό και προνοεί χαριστικές αποζημιώσεις μέχρι και €180.000. Η φόρμουλα προνοεί τα χρόνια υπηρεσίας επί τον ετήσιο ακαθάριστο μισθό επί 26%. Το συνολικό κόστος του σχεδίου αποτιμάται περίπου στα €128 εκατομμύρια.

Δικαίωμα συμμετοχής στο σχέδιο όλα τα μέλη του προσωπικού της ΣΚΤ, περιλαμβανομένων και των μελών του προσωπικού που έχουν μεταφερθεί στην Altamira Asset Management (Cyprus) ανεξαρτήτως ηλικίας και χρόνων ηλικίας.

Το σχέδιο έχει ως στόχο την εθελούσια έξοδο 900 εργαζομένων από την ΣΚΤ, στο πλαίσιο της συμφωνίας απορρόφησης του «καλού» Συνεργατισμού από την Ελληνική Τράπεζα.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top