ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έστειλε ‘προκλητικές’ φωτογραφίες της πρώην του σε φίλους του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έστειλε ‘προκλητικές’ φωτογραφίες της πρώην του σε φίλους του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης, βρίσκεται νεαρός Τουρκοκύπριος, ο οποίος απέστειλε προκλητικές φωτογραφίες της πρώην κοπέλας του σε δυο φίλους του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Τουρκοκυπριακό Τύπο, ο νεαρός αφότου χώρισε με την κοπέλα του, απέστειλε γυμνές φωτογραφίες της σε δυο φίλους του μέσω Messenger.

Ο νεαρός, μετά από καταγγελία, οδηγήθηκε ενώπιον «δικαστηρίου» όπου εκδόθηκε διάταγμα κράτησης δυο ημερών για διεξαγωγής έρευνας για την υπόθεση.

Όπως αναφέρεται στον Τουρκοκυπριακό Τύπο, το κινητό τηλέφωνο του νεαρού στο οποίο βρίσκονται οι «επίμαχες φωτογραφίες» ακόμη «αγνοείται», ενώ για την υπόθεση ανακρίνονται και τα δυο άτομα που τους απέστειλε τις φωτογραφίες.

Δείτε τη φωτογραφία: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.

BEST OF TOTHEMAONLINE