ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βούρος: «Έχω να μάθω πολλά κοντά του…» – Τι ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι πρέπει να δείξουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Βούρος: «Έχω να μάθω πολλά κοντά του…» – Τι ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι πρέπει να δείξουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στα ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, ο Ελλαδίτης αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Πραξιτέλης Βούρος.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, ούτως ώστε να πάρουμε την πρόκριση. Η πρόκριση μας αξίζει δικαιωματικά, αφού και στα δύο παιχνίδια δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε αρκετά καλά, αλλά δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες. Φάγαμε το γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε πολύ καλή αντίδραση και πριν ισοφαρίσουμε, αλλά πριν πάρουμε κεφάλι στο σκορ, αφού δημουργήσαμε πάλι ευκαιρίες ώστε να μπούμε μπροστά.

Τέλος καλό, όλα καλά, συνεχίζουμε την ίδια προσπάθεια ώστε να περάσουμε στους ομίλους.

Το καλό για μένα είναι ότι ο προπονητής με εμπιστεύεται, αλλά όπως έχω ξαναπεί, δεν είμαι εγώ υπεύθυνος να κρίνω τον εαυτό μου. Υπάρχει προπονητής ο οποίος διαλέγει αυτούς που θα παίζουν και όποτε μου δινεται η ευκαιρία, πάντα θα δίνωτο 100% των δυνατοτήτων μου.

Σίγουρα όταν θες να πας ένα βήμα παραπάνω, πρέπει να δίνεις και το κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι η αντίδραση που βγάλαμε ήταν αναμενόμενη και με τη βοήθεια του κόσμου μας ήταν σίγουρο.

Πιστεύαμε και στα αποδυτήρια ότι θα γυρίσουμε το σκορ και όπως είπα και πριν, δικαιούμαστε την πρόκριση 100% κατά την άποψη μου.

Σίγουρα έχω να μάθω πολλά κοντά στον Καρλάο, που έχει πάρα πολλά ματς και είναι πολύ έμπειρος, και με τα άλλα παιδιά που δεν παίξανε. Όλοι είναι σε πολύ καλό επίπεδο κι εγώ προσπαθώ να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα.

Όποτε μου δοθεί η ευκαιρία όπως είπα και πριν, με όποιον παίζω, προσπαθώ να ταιριάξω όσο πιο γρήγορα γίνεται, ούτως ώστε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα.

Μας είχε καταβάλει όντως το άγχος στο Α΄ ημίχρονο, επειδή δεχθήκαμε ένα γκολ και κάναμε ευκαιρίες και η μπάλα δεν έμπαινε στα αντίπαλα δίχτυα, αλλά όπως είπα και πριν, πιστεύαμε ότι μαζί με τον κόσμο, θα γυρίζαμε το ματς και θα παίρναμε την πρόκριση.

Είμαι σίγουρος ότι έχουμε καλή ευκαιρία με την Αστάνα για να πάρουμε την πρόκριση, αλλά ας μη μείνουμε στα λόγια. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά, αφού είναι το τελευταίο εμπόδιο που έμεινε για να μπούμε στους ομίλους που είναι και ο στόχος μας.

Πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα και ακόμα περισσότερη ποιότητα αλλά και ποσότητα σε αυτά που κάνουμε, ώστε να μπούμε στους ομίλους».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top