Τους τσάκωσε η Αστυνομία με τα «προϊόντα» - «Βραχιολάκια» σε τρία πρόσωπα

Τους τσάκωσε η Αστυνομία με τα «προϊόντα» - «Βραχιολάκια» σε τρία πρόσωπα

Τρία άτομα ηλικίας 46, 38 και 37 ετών, αντίστοιχα για κατοχή ειδών παρεμπορίου με σκοπό την πώληση, συνέλαβαν, το πρωί της Παρασκευής 17/08 αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κατάλυμα που χρησιμοποιούσαν οι τρεις συλληφθέντες σε παραλιακή περιοχή της Πιερίας, εντοπίσθηκαν συνολικά 2.500 είδη παρεμπορίου, τα οποία αφορούν σε είδη ένδυσης, παιδικά παιχνίδια, βραχιόλια, γυαλιά ηλίου και άλλα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και θα καταστραφούν σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ενώ σε βάρος τους βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE